Thèmes : BOVINS

BOVINS
LOUPS
OVINS

Lo lop e la vaca

Albert LADOUX, THÉRONDELS

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Pierre MOULIAC, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

La cuècha e lo retortilhat

René PÉGORIER, CONDOM-D'AUBRAC

BOVINS
CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE

Las vòtas de la comuna de La Sauvetat

Georges GINESTEL, LA SALVETAT-PEYRALÈS

BOVINS
CUISINE
CÉRÉALES
EQUIDÉS
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FRUITS
...

Las bòrias

Lucien RICARD, LESCURE-JAOUL, RIEUPEYROUX

ARTS, CULTURE
BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
ECOLE
...

Camin de vida # Previnquièiras

Jean FRAYSSE, BOURNAZEL, COMPOLIBAT, DECAZEVILLE, MONTBAZENS, MOSTUÉJOULS, RIGNAC, VILLEFRANCHE-DE-ROUERGUE, PRÉVINQUIÈRES

BOVINS
CUISINE

Lo burre

Benoît FALQ, AURELLE-VERLAC

BATI
BOVINS
CAPRINS
CUISINE
ECOLE
EXPLOITATIONS AGRICOLES
...

Camin de vida # Cassanhas-Begonhés

Gabriel SIGAL, CASSAGNES-BÉGONHÈS

BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
CÉRÉALES
ECOLE
...

Camin de vida # Montrosièr

Albert BRUGIER, MONTROZIER, NAUCELLE, PARIS, SALMIECH

BOVINS
LOUPS

Lo pargue dels vedèls

Aimé LIMAGNE, LAGUIOLE

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Noël BOUTIÉ, GRAISSAC

BOVINS
CUISINE

La trufada, lo retortilhat

Emile LAPORTE, GRAISSAC

BOVINS
CUISINE

Los cabecons de vaca en topina

Marinette BARBANCE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

BOVINS
CUISINE
ECOLE
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FAMILLE
FRUITS
...

Camin de vida # Centres

Francette GAUBERT, CENTRÈS, RULHAC-ST-CIRQ

BOVINS
CUISINE
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FENAISON
LANGUE ET CULTURE OCCITANES
MAÏS
...

Camin de vida # Vabre-Tisac

Annie VIGUIÉ, VABRE-TIZAC, VILLEFRANCHE-DE-ROUERGUE

BOVINS
CUISINE

La rebulhida

Marius BORDES, GRAISSAC, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

Los repaisses al masuc

Pierre NIEL, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
CÉRÉALES
ECOLE
...

Camin de vida # Vilacomtal

Paulette MÉJANE, VILLECOMTAL

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ
SPORTS - LOISIRS - TOURISME
BOVINS
CUISINE

Les repaisses al masuc

André VALADIER, LA TERRISSE

BOVINS
CUISINE

La rebulhida

Maria PLAGNARD, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE

Los cabecons confits

Fernand SEGONDS, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE