Thèmes : BOVINS

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

La cuècha e lo retortilhat

René PÉGORIER, CONDOM-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE

La rebulhida

Maria PLAGNARD, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE

Las vòtas de la comuna de La Sauvetat

Georges GINESTEL, LA SALVETAT-PEYRALÈS

BOVINS
CUISINE
CÉRÉALES
EQUIDÉS
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FRUITS
...

Las bòrias

Lucien RICARD, LESCURE-JAOUL, RIEUPEYROUX

BOVINS
CUISINE

Los cabecons confits

Gabriel GAFFARD, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

BOVINS
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
CÉRÉALES
ECOLE
ENFANCE
...

Camin de vida # Durenca

Monique TAYAC, AURIAC-LAGAST, DURENQUE

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Léon BORS, CANTOIN

BOVINS
CUISINE

Les repaisses al masuc

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIÈRES

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

Las cuèchas e los picaucèls

Benoît FALQ, AURELLE-VERLAC

BOVINS
CUISINE

Los cabecons confits

Fernand SEGONDS, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

AUTRES CULTURES
BATTAGES
BOVINS
ECOLE
FRUITS
LANGUE ET CULTURE OCCITANES
...

Camin de vida # Centres

Lucien BERTIN, CENTRÈS

ARTS, CULTURE
AUBERGE
BOVINS
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
ECOLE
...

Camin de vida # Vilacomtal

Paulette BOUAT, GOLINHAC, VILLECOMTAL

BATI
BOVINS
CUISINE
SPORTS - LOISIRS - TOURISME
BOVINS
CUISINE

Los cabecons de vaca en topina

Marinette BARBANCE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

BOVINS
CUISINE

Lo burre

Rachel BESSOU, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

BOVINS
CONFLITS - GUERRES
CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE
ECOLE
EQUIDÉS
...

Camin de vida # Cassanhas-Begonhés

Joseph GAYRARD , CASSAGNES-BÉGONHÈS, COMPS-LA-GRAND-VILLE, LA SELVE, STE-JULIETTE-SUR-VIAUR

BOVINS
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
DOMESTICITÉ
ENFANCE
ENFANCE (JEUX)
...

Camin de vida # La Lobièira

Jean-Claude SOULIÉ, LA LOUBIÈRE, QUINS, STE-RADEGONDE

BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
CÉRÉALES
ECOLE
...

Camin de vida # Vilacomtal

Paulette MÉJANE, VILLECOMTAL

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de femna

Marcelle LE LIGNÉ, LACALM

AUBERGE
BATTAGES
BOVINS
COMMUNE
CÉRÉALES
ECOLE
...

Camin de vida # Golinhac

Joseph PUECH, GOLINHAC, PARIS

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Louis RAYNAL, LAGUIOLE

BOVINS
CUISINE
HISTOIRE

La sopa de vaca

MUR-DE-BARREZ