Thèmes : BOVINS

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

Las cuèchas e los picaucèls

Benoît FALQ, AURELLE-VERLAC

BOVINS
CUISINE

Los fromatges de topina

HYGONNENQ ACHILLE ET COSTES ELIETTE, PRADINAS

AUBERGE
BATI
BATTAGES
BOVINS
CÉRÉALES
ECOLE
...

Camin de vida # Centres

Michel IZARD, BARAQUEVILLE, CENTRÈS, RIEUPEYROUX

BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
DOMESTICITÉ
ECOLE
...

Camin de vida # La Lobièira

Emile VIALARET, LA LOUBIÈRE

BOVINS
CUISINE

Lo trissador de la sal

Louis RAYNAL, LAGUIOLE

BATI
BOVINS
CUISINE
SPORTS - LOISIRS - TOURISME
BOVINS
FENAISON
BOVINS
FENAISON

Lo fen

Jean PÉGORIER , ALPUECH, CURIÈRES

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Pierre MOULIAC, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de topina

Lucienne BERNARD, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE

Lo burre

Benoît FALQ, AURELLE-VERLAC

BOVINS
EAU - LESSIVE
FENAISON
FOIRES - MARCHÉS
MÉTIERS
BOVINS
CUISINE

Los cabecons confits

Marie-Odile BOU, ANGLARS-SAINT-FÉLIX, PRÉVINQUIÈRES