Thèmes : BOVINS

BOVINS
CUISINE
FOUR - PAIN

Lo farç de prunas

Thérèse HUGONET, CURIÈRES, SOULAGES-BONNEVAL

BOVINS
CÉRÉALES
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FOUR - PAIN
POMMES DE TERRE
VIGNE

Cinc ectaras

Lucien RIVIÈRE, CRESPIN

BOVINS
DOMESTICITÉ
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FOUR - PAIN
LABOURS
MÉTIERS

Las tèrras, las bartas

Jean LABASTIDE, RIEUPEYROUX

BOVINS
FOUR - PAIN

Lo pastador

Honoré PLANHARD, LAGUIOLE

APICULTURE
BOVINS
CÉRÉALES
FOUR - PAIN
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES
...

Los bens de la tèrra

Reunion communale LA BASTIDE-L'EVÊQUE, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

BOVINS
EXPLOITATIONS AGRICOLES
FOUR - PAIN

Las bartas

Roger COMBETTES, ST-SALVADOU, VABRE-TIZAC

BOVINS
FOUR - PAIN

Lo pan del masuc

Lucien PRADEL, CURIÈRES, LA TERRISSE, ST-CHÉLY-D'AUBRAC