Thèmes : MAISON

BATI
BOVINS
CUISINE
MAISON

Lo potagièr per far crostar lo lach

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

BATI
MAISON

Los ostals segalins

Raymond BEC, CASTELMARY

BATI
MAISON
MÉTIERS

Lo clujaire

Raymonde BESSOU, ST-SALVADOU

BATI
MAISON
MÉTIERS

Las clujadas

Jean CLERMONT, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

BATI
MAISON
MÉTIERS

Las fenèstras

Raymond RAYNAL, TAYRAC

BATI
MAISON
MÉTIERS

Lo bastit

André MAZARS, VABRE-TIZAC

BATI
EXPLOITATIONS AGRICOLES
LOUPS
MAISON

Las corts barradas

Albert VIEILLESCAZES, MONTPEYROUX

BATI
MAISON
MÉTIERS

La pèira

Pierre CHASSEFEYRE, CANTOIN, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

BATI
CÉRÉALES
FRUITS
MAISON
POMMES DE TERRE
VIGNE

Lo trast, la cava e lo cavon

Michel CADILHAC, RIEUPEYROUX

BATI
MAISON
MÉTIERS

Las clujadas

Georges BARBANCE, PRIVEZAC, PRÉVINQUIÈRES, VAUREILLES

BATI
MAISON
MÉTIERS

Las clujadas

Georges CHEVALIER, RIEUPEYROUX

BATI
MAISON
MÉTIERS

Les peirièrs

Charles VALETTE, STE-GENEVIÈVE-SUR-ARGENCE

BATI
MAISON
MÉTIERS

Las parets dels ostals segalins

André MAJOURET, LA SALVETAT-PEYRALÈS