Médiathèque

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Las pascadas de Pasquetas

Reunion communale MUROLS, MUROLS

CUISINE

L'aiga de gençana

Baptiste PLANARD, MUR-DE-BARREZ

CUISINE

La saussissa a la brasa

Marie SÉBASTIEN, BROMMAT, MUR-DE-BARREZ

BOVINS
CUISINE

Les repaisses al masuc

Lucien GASQ, ALPUECH, CURIÈRES

CUISINE

Lo picaucèl

Valérie CHASSANG, ALPUECH

CUISINE
FOUR - PAIN

Un chaudèl, un farç…

Juliette GASQ, CONDOM-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de topina

Josette POUJOULY, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

AUBERGE
CUISINE

Las petitas

Yvette RICARD, PRADES-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ

Las cuèchas e los picaucèls

Benoît FALQ, AURELLE-VERLAC

ECOLE
ENFANCE (JEUX)

Palha-fen…

Robert GAUBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS

CHASSE
CUISINE

Las tindèlas

Elie UNAL, VERRIÈRES

CUISINE
PORCINS

Los grautons

Marie-Louise FOURNIER, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
PORCINS

Lo melsat

Paul et Simone SOULIÉ, RÉQUISTA, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PORCINS

Las iòlas

Marie-Louise FOURNIER, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
FRUITS

La confitura de castanhas

Marie-Louise et Georges LAFON, MONTJAUX, SALLES-CURAN

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Marcel HUMBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS, MONTJAUX, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La fogassa de Rampalms

Reunion communale CRESPIN, CRESPIN

CUISINE
MOULIN

L'òli de còlza

Maurice SAUREL, LESCURE-JAOUL

BOVINS
CUISINE

Los cabecons de vaca en topina

Marinette BARBANCE, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FAMILLE
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Far carnaval

RIEUNAUD FLORENCE ET RENÉE ICARD, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
PORCINS

Lo sang

Odette VAYSSE, CRESPIN

CUISINE
FRUITS

L'òli de nose per l'estòfinada

Renée ICARD, LA SALVETAT-PEYRALÈS

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

René TARDIEU, CASTELMARY

CUISINE

Lo lard de la sopa

RIEUNAUD FLORENCE ET RENÉE ICARD, LA SALVETAT-PEYRALÈS