Thèmes : BOVINS

BATI
BOVINS
CUISINE
SPORTS - LOISIRS - TOURISME
BOVINS
CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE

La vòta de Crespin

Reunion communale CRESPIN, CRESPIN

BOVINS
CUISINE

Los cabecons

Paul FALIPOU, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE, MORLHON-LE-HAUT

BATTAGES
BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
CÉRÉALES
...

Camin de vida # La Lobièira

Yvette VIALARET, LA LOUBIÈRE

BOVINS
CONFLITS - GUERRES
CONSCRITS - FÊTE - MUSICIENS
CUISINE
ECOLE
EXPLOITATIONS AGRICOLES
...

Camin de vida # Montrosièr

Pierre BEL, MONTROZIER

BOVINS
PORCINS
PÊCHE
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

Las vacadas

Marguerite VIGOUROUX, MONTROZIER, PALMAS, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
CHASSE
CUISINE
PÊCHE

Las lèbres

Aimé LIMAGNE, LAGUIOLE

BOVINS
CUISINE

La rebulhida e lo burre

Henri FABRE, HUPARLAC

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Jean-Baptiste CONDON, LACALM

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de topina

Lucienne BERNARD, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE
MÉTIERS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo repais de Pascas

Amédée VAYSSE, CASSAGNES-BÉGONHÈS, CENTRÈS, NAUCELLE

BOVINS
CUISINE

Los fromatges de topina

Jeanne VABRE, CASTANET

BOVINS
CUISINE

Los cabecons confits

Fernand SEGONDS, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

BOVINS
CUISINE

La cuècha de la Sent-Joan

Marcelle LE LIGNÉ, LACALM

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Paul CESTRIÈRES, CURIÈRES

BOVINS
CUISINE

La cuècha

Lucien ANGLADE, MONTPEYROUX

BOVINS
CUISINE

Lo fromatge de topina

Josette POUJOULY, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE

Los cabecons confits

Denise RAMON, LA CAPELLE-BLEYS, RIEUPEYROUX

BOVINS
CUISINE
ECOLE
EMIGRATION PARISIENNE
EXPLOITATIONS AGRICOLES
LANGUE ET CULTURE OCCITANES

Camin de vida # Lo Nairac

Joseph CONSTANS, CASTELNAU-DE-MANDAILLES, ESPALION, HUPARLAC, LASSOUTS, LE NAYRAC, ST-CÔME-D'OLT

BOVINS
COMMUNE
CONFLITS - GUERRES
CUISINE
CÉRÉALES
ECOLE
...

Camin de vida # Vilacomtal

Paulette MÉJANE, VILLECOMTAL

BOVINS
CUISINE

Escaufeta, faissèlas e mòtles

René PÉGORIER, CONDOM-D'AUBRAC

BOVINS
CUISINE

La cuècha

André CHARDAIRE, CURIÈRES, LAGUIOLE

BOVINS
CUISINE
DOMESTICITÉ
SPORTS - LOISIRS - TOURISME
BOVINS
CUISINE

La cuècha

Noël BOUTIÉ, GRAISSAC