Thèmes : CUISINE

CUISINE
FOUR - PAIN

Un chaudèl, un farç…

Juliette GASQ, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN

Flausonas e fo(g)assas

Simone FERRIÉ, PRADES-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN
MOULIN

Lo farç de blat negre

Louis et Marie VAYSSET, CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
MARIAGE

La pèça montada

Geneviève CARRIÉ, CONDOM-D'AUBRAC, CURIÈRES

CUISINE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Los chaudèls de Rampalms

Paul SOULIÉ, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PORCINS

Lo melsat

Paul et Simone SOULIÉ, RÉQUISTA, VIALA-DU-TARN

CUISINE
PORCINS

La salmoira

André (Henri) et Marie-Jeanne MALAVAL, VIALA-DU-TARN

CUISINE
FRUITS
MOULIN

L'òli de nose

Marcel HUMBERT, CASTELNAU PÉGAYROLS, MONTJAUX, ST-BEAUZÉLY

CUISINE
NAISSANCE
VOLAILLE - PIGEONS - LAPINS

La naissença, portar la pola

Georges GINESTEL, LA SALVETAT-PEYRALÈS

BOVINS
CUISINE
MÉTIERS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo repais de Pascas

Amédée VAYSSE, CASSAGNES-BÉGONHÈS, CENTRÈS, NAUCELLE

CUISINE
FOUR - PAIN
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La fogassa dels Rampalms

Alfred Clément CALMÈS, ST-JUST-SUR-VIAUR

CUISINE
MÉTÉO, CYCLE LUNAIRE

Lo vinagre

André MOUYSSET, CABANÈS

CUISINE
MÉTÉO, CYCLE LUNAIRE
RELIGION - RITES CALENDAIRES

La candelièira, la candelor

Reunion communale PRADINAS, PRADINAS

AUBERGE
CUISINE

L'aubèrja

Raymond FAGEGALTIER, COLOMBIÈS, MAYRAN, RIGNAC

CHASSE
CUISINE

Lo civet

Denise CROS, CASTANET, MOYRAZÈS

BATTAGES
CUISINE
MÉTIERS

Buguda, repais d'escodre, solenca

André et Paulette LACOMBE, MANHAC, QUINS

CUISINE
PORCINS

Las bolas de fetge

Michel, Maria et Jean MOYSSET, GRAMOND

CUISINE
PORCINS

Las bolas de fetge

Madeleine SOULIÉ, SAUVETERRE-DE-ROUERGUE

CUISINE
PORCINS

Lo saïn

DUEYMES ODETTE ET MAZICOU ODETTE, MANHAC, STE-JULIETTE-SUR-VIAUR

CUISINE
PORCINS

Los salsissats

Michel, Maria et Jean MOYSSET, GRAMOND