Thèmes : MAÏS

BATI
BATTAGES
DEUIL
MAISON
PORCINS
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Los ostals segalins

Jean BOUSQUIÉ, LA SALVETAT-PEYRALÈS

AUBERGE
CUISINE
FRUITS
MAÏS
MOULIN
MÉTIERS
...

Lo Molin-Bas (Prévinquièiras)

Achille (Ernest) et Denise SCUDIER, PRÉVINQUIÈRES

CUISINE
MAISON
RELIGION - RITES CALENDAIRES

Lo repais de Pascas

Reunion communale MUR DE BARREZ, MUR-DE-BARREZ

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
MAISON

La cosina al fuòc e al potatgièr

Georgette FONTÈS, CASTELMARY

BATTAGES
FUMIER - CHAUX
MAISON

Los atses

Lucie ALCOUFFE, COLOMBIÈS

BATTAGES
MAÏS
PORCINS
VEILLÉES
VIGNE
CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
FOUR - PAIN
MAISON

La cosina al fuòc, lo tirador del pan…

Thérèse ALDIN , CONDOM-D'AUBRAC

CUISINE
MAISON

Lo cabinet de la cava

Alphonsine TRANIER, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE, RIEUPEYROUX

CUISINE
MAISON

L'escaufeta, la brasièira

Lucien et Louise CHASSAN, PRADES-D'AUBRAC, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FOUR - PAIN
MAÏS

Lo milhàs

Gabriel GAFFARD, LA BASTIDE-L'ÉVÊQUE

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
MAISON

Las banquetas

Jean CONQUET, ST-SYMPHORIEN-DE-THÉNIÈRES

CUISINE
MAISON

Lo potatgièr

Simone LAGARRIGUE, ST-SALVADOU

BATTAGES
MAISON
PORCINS

Les armaris

Juliette TURLAN, ST-AMANS-DES-COTS

BATI
BOVINS
CUISINE
MAISON

Lo potagièr per far crostar lo lach

Eugénie SÉBRIER, CANTOIN

CUISINE
MAÏS

Lo milhàs

Julien et Lydie TRANIER, LA FOUILLADE, LESCURE-JAOUL, VABRE-TIZAC

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
MAISON

Las banquetas

André LAVAYSSIÈRE, MONTÉZIC

CUISINE
MAISON

La taula curada

Yvonne RUL, CURIÈRES

CUISINE
MAÏS

Lo milhàs

Michel ANDURAND, RIEUPEYROUX

BATI
CUISINE
MAISON

Lo potatgièr

Roland NIEL, ST-CHÉLY-D'AUBRAC

CUISINE
FEU - BOIS DE CHAUFFAGE
MAISON

Las banquetas

Emilie COSTES, FLORENTIN-LA CAPELLE, MONTPEYROUX

CUISINE
MAISON

Lo pascadièr

Geneviève CARRIÉ, CONDOM-D'AUBRAC, CURIÈRES

CUISINE
MAÏS

Lo milhàs

Paula MARUÉJOULS, VABRE-TIZAC

CUISINE
MAISON

Les repaisses

Céline CALVET, MONTÉZIC

CUISINE
MAISON

Las escudèlas e la tassa d'argent

Emilie BONAL, ST-CHÉLY-D'AUBRAC